Οι Υπηρεσίες μας

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ MARBLE RESTORATION YACHT
.

Γυάλισμα

Γυαλίζουμε και επαναφέρουμε τα μάρμαρα του σκάφους με εργαλεία και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, για αποτελέσματα που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

  Αντικατάσταση

  Αντικαθιστούμε το σπασμένο σημείο του μαρμάρου που χρειάζεται και το ενσωματώνουμε με μεθόδους που δεν αφήνουν ίχνος παρέμβασης μας.

   Τοποθέτηση

   Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση μαρμάρων και Corian σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σκάφους σας. Άριστη εφαρμογή με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

    Corian

    Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση Corian καθώς και την επαναφορά και συντήρηση των επιφανειών με υλικά που διαρκούν στον χρόνο και προστατεύουν την επιφάνεια.

     Wrapping

     Σε συνεργασία με την Yachtwrapping.gr αναλαμβάνουμε το ντύσιμο όποιας επιφάνειας του Yacht σας επιθυμείτε με αυτοκόλλητη μεμβράνη προστασίας.

      Αδιαβροχοποίηση

      Εφαρμόζουμε υλικά αδιαβροχοποίησης των μαρμάρινων επιφανειών του σκάφους σας για την προστασία τους από εξωτερικούς παράγοντες φθοράς.

       Επαναφέρουμε το κύρος του Yacht σας!

       Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μαρμάρινα δάπεδα και οι πάγκοι υποφέρουν από την φθορά που προκαλεί η αλμύρα και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να διατηρήσουμε οποιαδήποτε μαρμάρινη επιφάνεια. Στην πραγματικότητα, οι τακτικές δραστηριότητες αφαιρούν τη λάμψη και την ομορφιά από τη μαρμάρινη επιφάνεια, με ένα θαμπό τελικό αποτέλεσμα. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την εξαιρετική υπηρεσία γυαλίσματος μαρμάρων. Έχουμε λύσεις που μπορούν να φέρουν πίσω τη χαμένη λάμψη, για αυτό είστε στο σωστό μέρος. Σίγουρα θα σας παρέχουμε το φινίρισμα που περιμένετε. Με την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, κατανόηση και αφοσίωσή μας, αναδεικνύουμε αποτελεσματικά το υψηλότερο δυναμικό φυσικών πέτρινων δαπέδων, σκαλιών και πάγκων. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε με πολυετή εμπειρία. 

       Η Marble Restoration Yacht χρησιμοποιεί υπερσύγχρονες τεχνικές όπως ειδικά τριβεία διαμαντιών για να φέρει πίσω την αρχική εμφάνιση του μαρμάρινου δαπέδου και των πάγκων στο σκάφος ή το Yacht σας. Χρησιμοποιούμε σκόνες γυαλίσματος και άλλα υλικά για να αφαιρέσουμε τη θαμπάδα, χάραξη ή και την χρώση που επήλθε με την πάροδο του χρόνου στις μαρμάρινα επιφάνειες σας. Εφαρμόζουμε ενισχυτή χρώματος πέτρας που σφραγίζει την επιφάνεια της πέτρας και προσθέτει πολύ περισσότερη προστασία. Για να παράγουμε τη λάμψη, χρησιμοποιούμε σκόνη γυαλίσματος που αφαιρεί κάθε θαμπάδα που έχει απομείνει στα πατώματά σας. Οι υπηρεσίες γυαλίσματος μαρμάρων για πλοία και γιοτ μας έχουν ως στόχο να επαναφέρουν τη φυσική λάμψη και το χρώμα στο μαρμάρινο δάπεδο σας. Καλέστε μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το γυάλισμα ή επισκευή των μαρμάρων στο Πλοίο ή Yacht σας!

       Η εμπειρία μας σε ανακαινίσεις μαρμάρων σε Πλοία, Yacht και Θαλαμηγούς είναι δεδομένη εδώ και χρόνια.

       Έχουμε τις ειδικές τεχνικές ώστε:

       1. Να μη λερώνουμε
       2. Να δουλεύουμε χωρίς σκόνη
       3. Οποιοσδήποτε μαρμάρινος πάγκος να γίνεται καλύτερος από καινούργιο
       4. Παρακαταθήκη παλαιών και σπάνιων μαρμάρων ελληνικών αλλά και εξωτερικού (για αποκατάσταση ζημιών)

       Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία!

       (+30) 6932075970

       Φόρμα επικοινωνίας